2022 Güzellik Trendleri

Yaz yaklaşırken nelerin trend olduğunu biliyor musunuz? Özellikle 2022 güzellik trendleri arasında kaş şeklinden tutun da oje rengine, saç kesim modeline kadar birbirinden farklı tarzlar ve trendler söz konusu. İçlerinden kendinize uyabilecek ya da bunu asla yapamam diyecekleriniz de çıkabilir. Çünkü bu sezon bir miktar çeşit arttı. İyi mi olur yoksa kötü mü olur bilinmez fakat kulağa biraz hoş geliyor gibi ne dersiniz?

2021 Güzellik Trendleri

2022 güzellik trendleri – Kavisli kaş modelleri

Güzellik göreceli bir kavram olsa da doğru bir makyaj ve bakım ile genel bir kavrama dönüştürmek hiç zor değildir aslında. Güzel bakan ve güzel boyanan gözler, güzel konuşan ve gene güzel boyanan dudaklar herkes tarafından beğenilir. Bakım ise bana göre bir kadının elden asla bırakmaması gereken en önemli ayrıntıdır. Kaç yaşında olursanız olun ve kaç çocuğunuz olursa olsun bakımlı olmak en önemli altın kuraldır. Aslında bu durum sadece kadınlar için geçerli değildir. Erkekler de bu kurala sonuna kadar uymalıdırlar.

2021 güzellik trendleri - Kavisli kaş modelleri

2022 yazında özellikle kaşlar farklı bir tarza bürünecek gibi. özellikle 2022 kaş modellerine baktığımızda zaten ilk göze çarpan kavisli kaş modelleri oluyor. Yani başlangıç kısımları kalın olup uçlara doğru kalınlaşan kaş modelleri bu yazın en popüler kaş modelleri olacak.

kavisli kaş modeli

2022 makyaj trendleri

Gelelim 2022 makyaj trendlerine. Bu yazın özellikle makyaj trendleri arasında ruj renklerine değinmek istiyorum. Aslında bu sezon ruj renklerinde en özgür olunabilecek sezon gibi görünüyor. Eğer renkli rujları seviyorsanız şanslısınız. Çünkü, 2022 yazında özellikle kırmızılar, turuncular ve pembe rujlar çok ama çok trend olacak.

2021 makyaj trendleri

Yüz makyajına gelecek olursak da özellikle fondöten kullanan biriyseniz bu alışkanlığınızı bu yaz bırakmanız gerekecek. Çünkü, bu sezon fondöten sürmek çok ama çok demode olacak. Onun yerine bölgesel tarzda yani sadece minik kusurları kapatan tarzda yumuşak makyajlar trend. Hafif pembemsi yanaklar ve şeftali tonlarındaki makyajlar sezonun trendleri arasında.

2022 yazının en trend saç modelleri

Bu yaz kesinlikle doğal ve sizi sürekli kuaföre gitmek zorunda bırakmayacak saçlar moda. Keskin katlar bu sezon hiç ama hiç trend değil. Onun yerine daha düz ve sade doğal saçlar trend.

2021 yazının en trend saç modelleri 2021 yazının trend saç modelleri

Renk olarak ise bu yaz kesinlikle çok açık sarılardan ve özellikle platinlerden çok uzak durun. Bu renkler yerine daha doğal ve daha kullanımı kolay saçlar trend. Zayıf gösteren saç modellerinde ise yüzünüzü daha derli toplu ve daha küçük gösterebilecek kesimler mevcut.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.