2022/2023 Sonbahar Kış Renkleri

Güzel bir yazı daha geride bırakırken acaba 2022 / 2023 Sonbahar Kış Renkleri bu sezon neler, 2023 kış renkleri arasında hangi renkler öne çıkıyor bu sorular kafamızda. Peki 2023 kış renkleri ve acaba 2022 / 2023 kış modası neler?

2022/2023 Sonbahar Kış Renkleri

2022/2023 Sonbahar Kış Renklerine baktığımızda o alışık olduğumuz kışın adeta bayrağı haline gelen renklere bir sürü alternatif göreceğiz. Griler, kahverengiler ve siyahlara ilaveten pembeler, yeşiller ve mavilerde 2022/2023 Sonbahar Kış Renkleri arasında son derece popüler.

2021 Kış Renkleri

2023 trend renkler

2023 trend renkler arasında bazı öyle renkler var ki diğer renklerden çok daha öne çıkıyor. Bu renklerden biri bordo. Bordo denilince aslında akla hemen kış gelir, ya da sonbahar gelir. Ayrı bir hava katar bordo kış ayının ruhuna. Belki de bir canlılık bir enerji katar. Bordo rujuyla, bordo ojesiyle ve bordo kıyafetleriyle bir başka güzel olur kış.

Bordo kıyafet modası

Bu sezon aslına bakarsanız kırmızının koyu tonlarının neredeyse hepsi moda. Neler bunlar koyu bordo, kına rengi kırmızısı ve ateş tuğlası tonu olan yanık ve koyu kırmızı. Aslında 2023 trend renkler arasında en öne çıkan ise bordo oluyor. Bordonun her tonu adeta bu kış en trend renk oluyor.

2020 - 2021 sonbahar kış renkleri

2021 Kış Modası

Turuncu kıyafet modelleri

Turuncuyu sevenlerdenseniz bilmeniz gerekir ki 2022/2023 Sonbahar Kış Renkleri arasında diğer bir popüler renk turuncu. Turuncu herkesin seveceği ya da değerlendirebileceği bir renk olmadığı için kullanım alanı da ister istemez daralıyor. Ancak siz turuncu trendine uymak istiyor ama nasıl kullanacağınızı bilemiyorsanız turuncu bir aksesuar tercih ederek bu rengi bu şekilde kullanabilirsiniz.

Turuncu kıyafet modelleri

Şeftali rengi kıyafetler

Bir dönem pastel tonları inanılmaz derecede trenddi. Eğer o dönem şeftali tonlarında bir kazak, etek ya da pantolon aldıysanız bu kış o kıyafetinizi giyme zamanı. Bu güzel ve yumuşacık renk 2023 kış renkleri arasında oldukça popüler.

Şeftali rengi kıyafetler

Pembe kıyafet modelleri

Pembe son günlerde aslında gözde renklerden biri. Pembe kıyafetler siyahla da son derece güzel kombinlenebildiği için her ortama rahatlıkla giyilebilir renkler arasında. Şık bir pembe kazak ile altına siyah bir pantolon kombini yaptığınızda son derece tarz ve trend bir 2022 kombini yapmış olursunuz.

Pembe kıyafet modelleri

Mor kıyafet modeli

Mor olmadan bir kış daha geçemezdi elbette. Mor diğer bir kaç sezonda olduğu gibi 2022/2023 Sonbahar Kış Renkleri kışının da göz bebeği oluyor.

Mor kıyafet modeli

Mavi kıyafet modelleri

Eğer maviyi seviyorsanız bu kış şanslısınız. Çünkü bu kış mavinin adeta 50 tonu birden moda. Bir çok moda defilesinde mavinin âdeta her tonu kullanıldı. Saks mavisi, pastel mavisi, açık mavi, koyu mavi.

Mavi kıyafet modelleri

Yeşil kıyafet modelleri

Yeşil kombinlenmesi zor renklerdendir. Ancak bir çok büyük marka yeşilde özellikle deniz yeşilini çok fazla kullandı ve defilelerde mankenlerine boy göstertti. Bu sezon son derece baskın bir renk olan deniz yeşili çok trend.

Yeşil kıyafet modelleri

Asker yeşili kıyafet modelleri

Yeşil içinde kombinlenmesi en kolay renk kesinlikle asker yeşilidir. Kombinlenmesi en kolay olması değil aynı zamanda göze de çok güzel görünen bir renktir. Her kesimden tarza sahip olanlar bu rengi çok sever. Yani aslında bu yeşilin bu tonu hemen hemen herkes tarafından çok sevilir.

Asker yeşili kıyafet modelleri

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.