2023 Pantolon Modelleri

Pantolon giymeyi sevenlerin çok beklediği bir yazıydı bu. 2023 pantolon modelleri bu sene çok çeşitli ve çok farklı. Kesekağıdı pantolon modelleri, havuç kesim pantolon modelleri dar paçalar, geniş paçalar, bol kesimler, kargo pantolon modelleri hepsi de bu sezonun trendleri arasında ve aynı zamanda zayıf gösteren pantolon modellerinden de bahsetmeye çalışacağım.

2023 Pantolon Modelleri

2023 Pantolon Modelleri

Yaz kış yani dört mevsim kıyafeti olan pantolonlar herkesin kurtarıcısıdır. Ancak bazı modeller bazı vücut tiplerine hiç olmaz. Hangi pantolonlar hangi vücut tipi için uygundur?

2023 pantolon modası

Kesekağıdı pantolon modelleri

2023 pantolon modelleri arasında en popüler olan hiç şüphesiz kesekağıdı pantolon modelleri oluyor. Nedir peki bu pantolon? Bel kısmı bir kesekağıdının ağzını andırdığı için bu ismi almıştır. Genelde yanlardan cepli ve yüksek bel tasarlanır ve hemen hemen her vücut tipine uygudur ama daha çok zayıf ve özellikle ince belli kadınlara önerilir.

Kesekagidi pantolon modelleri

Havuç Pantolon modelleri

2023 pantolon modellerinde 2. sırada havuç pantolon modelleri geliyor. Havuç pantolonlar geçen sezonlarda daha çok eşofman tarzı tasarlanır ve tercih edilirken şimdi normal kesim pantolonlara da tasarlanır oldu. Havuç kesim daha çok üst kısmı geniş alt kısmı daha dar olan pantolonlardır.

Havuç Pantolon modelleri

Kargo pantolon modelleri

2023 pantolon modelleri içinde bir kaç senedir trend olmayı başaran bir model 3. sırada yer alıyor. Bu pantolon tipini en çok ergen ve genç kesim sevdi. Hem rahatlığı, hem kolay kombinlenebilmesi hem de spor ayakkabılarla muhteşem uyumu bu ayakkabıları oldukça cazip hale getirdi.

Kargo pantolon modelleri

Zayıf gösteren pantolon modelleri

Gelelim zayıf gösteren pantolon modellerine. Eğer uzun ve ince görünmek istiyorsanız öncelikle kilolarınızı saklamak için bol pantolonlar giymekten vazgeçin. Modada altın kural kilolular için ne çok bol giyinin ne de çok dar giyinin. Pantolon üzerinize otursun yeter.

Zayif gosteren pantolon modelleri

Tercihinizi ispanyol paça pantolonlardan yapın ve altına da topuklu ayakkabı tercih edin. Kemer kullanmayı asla atlamayın. Kemer her zaman belinizi daha ince göstermeye yardımcıdır. Ancak kemer tercihinizde kalın tokalı, taşlı tuşlu modeller yerine daha küçük ve dikkat çekmeyen sade modellerden yana yapın. Tayt tarzı çok yapışan ve hatlarınızı olduğu gibi ortaya çıkaran modellerden uzak durun. Onun yerine popo kısmında cepleri olan ve hatlarınızı çok gözler önüne sermeyen modelleri tercih edin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.