2023 ilkbahar Yaz Tayt Modelleri

Bahar ve yaz aylarının en çok tercih edilen kıyafetlerinden biri kesinlikle taytlardır. Taytlar bir kaç sezon olduğu gibi bu sezon da son derece trend. 2023 ilkbahar yaz tayt modelleri arasında ise desenli taytlar, dantelli taytlar, parlak taytlar çok popüler. Desenli taytlardan hoşlanmayanlar siyah düz taytları da tercih edebilirler. Uzay temalı taytlar da gene bu sezonun trend modelleri arasında geliyor.

2023 İlkbahar Yaz Tayt Modelleri

2023 ilkbahar Yaz Tayt Modellerinde Pantolon tayt

2023 ilkbahar yaz tayt modelleri arasında bu yaz pantolon tarzı modeller çok popüler. Taytlar özellikle bahar aylarının adeta kurtarıcısı olur ve yaz ayında da en çok giyilen kıyafetlerdendir. Üzerine uzun bir tişört ya da tunik altına da mevsimine göre kısa bot ya da şık sandaletlerle kombinleyeceğiniz taytlarınız hem trend hem de harika bir kombin yaratmanızı sağlayacaktır. Vücuda tamamen yapışan ve potluk yapan tarafı olmayan taytlar çok daha popüler.

Bu sezon bir diğer farklı trend de pantolon tipinde pantolon tayt modelleri oluyor. Bu pantolonlar tayt gibi vücuda yapışan ama tayt olmayan pantolonlar. Hatta içlerinde en popüler olanı dantel desenli olanları oluyor. Dantel bu yaz çok trend. Bu nedenle siz de dantelli tayt modellerini tercih edebilirsiniz.

Eğer taytların hatları fazla ortaya çıkarmasından hoşlanmıyorsanız yeni trend olan ve çok tercih edilen pantolon tayt modelleri tam size göre demektir. Aynı zamanda bu tarz pantolonlar daha zayıf gösterir. Eğer basenleriniz fazlaysa normal tayt giymek yerine pantolon tayt modellerini tercih edebilirsiniz. Pantolon taytlar vücuda tam yapışan taytlara oranla hatları gizleyen ve daha derli toplu görünmenizi sağlayan tarzda pantolonlardır.

Pantolon tayt modelleri

Kalın basenli kadınlar tayt giyebilir mi?

2023 ilkbahar yaz tayt modelleri arasında desenli modeller, pantolon tarzı modeller en popülerleri. Ama bu denli popüler olan taytlar hangi vücut tipleri için uygundur? Eğer tayt konusunda ısrarcıysanız tayt giyerken bazı moda hatalarını sakın yapmayın. Öncelikle tayt her vücut tipi için uygun değildir. Hatta modacılar rica ediyoruz taytlara bunu yapmayın diyerek kendine yakışmadığı halde tayt giymekte ısrarcı olan kadınları eleştiri yağmuruna tutmuşlardır. Haddinden fazla kalın basen ve bacak yapısı olan kadınlar kesinlikle tayt giymemelidirler.

Taytlar nasıl kombinlenmeli?

Diğer önemli kural ise büyük bir özgüven sergileyerek o taytların üzerine kısa bluz ya da tişört giyerek insanların göz zevkine ciddi anlamda zarar veren kadınlar dünyanın belki de en rüküş kadınları olarak gösterilir pek çok modacı tarafından.

Çünkü ne kadar vücudunuza güveniyor olsanız da giydiğiniz tayt eğer tamamen darsa üzerinize hafif uzunlukta tam kalçada biten bir tunik giymelisiniz. Bu herkes için daha iyi olacaktır. Bu kural bazı desenli taytlar ya da deri taytlar için geçerli değildir.

düz siyah tayt modeli

Spor tayt modelleri

Ancak spor tayt modelleri ise tamamen rahatlık amaçlı taytlardır. Son günlerde ise hem spor yapmak için hem de günlük hayatta çok tercih edilir. Bu tarz taytlar da gene aynı şekilde basenleri gereğinden fazla kalın kadınlar için tercih edilmesi çok da uygun olmayan taytlardır.

Spor tayt modelleri

Dantel tayt modelleri

Dantel tayt modelleri bu sezon oldukça trend olacak modeller arasında. Bu tarz taytlar tamamen farklı bir şekilde daha çok şıklık sağlamak amacı ile tercih edilir. Hem gündüz hem de akşam üzerine şık bir tişört ile tercih edebileceğiniz tarz ve trend bir kıyafet olacaktır.

Dantel tayt modelleri

Toparlayıcı Tayt Pantolon Modelleri

Diğer bir son günlerde trend olan ise toparlayıcı tayt pantolon modelleri. Bu tarz taytlar ilk başlarda ünlüler dünyasında çok popülerdi. Artık bir çok marka bu tarz toparlayıcı tayt modelleri koleksiyonlarına eklemeye başladı. Bu taytların en büyük özelliği ise popoyu yukarı doğru kaldırması, daha düzgün görünmesini sağlaması ve bacakları en az bir beden daha ince göstermesi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.