2023 – 2024 Sonbahar Kış Trendleri

Kış gelirken 2023 – 2024 Sonbahar Kış Trendleri de iyice şekillenmeye başladı. Bu kış trikolar, kovboy botları, trençkotlar, pofuduk montlar ve daha bir çok çeşit parça son derece trend olacak. Peki bu parçalar en iyi nasıl kombinlenir?

2023 -2024 sonbahar kış trendleri aslında biraz alışık olduğumuz modellerin de ön plana çıkacağı bir kış olacak. Örneğin deriler 2023 2024 moda Trendleri içinde en trend parçalardan biri olacak. Bunun yanında çok sevilen blazer ceketler de gene bu kış sahneye çıkmak için geri sayıma başladı.

2021 – 2022 Sonbahar Kis Trendleri

2023 2024 moda Trendleri

Sokak modasında 2023 – 2024 moda trendleri arasında bu sezon alışılmış parçalar olduğu gibi farklı parçalar da çok fazla popüler olacak. Hatta bu kış sokaklar adeta şenlenecek ve bir moda defilesinden çıkmış tarzda görüntüye sahip olacak diyebiliriz.

2021 – 2022 Trendleri 2021 2022 kis modasi

Kapüşonlu eşofman takımları

Kış modasının diğer önemli parçası ise kapüşonlu eşofman takımları oluyor. Eşofman takımları 2023 2024 moda Trendleri içinde adeta göz bebeği olacak. Hem rahat, hem modern hem de şık bir kombin için bu tarz eşofmanlar çok ideal.

Kapüşonlu eşofman takımları

Trençkot modelleri

Bahar aylarının adeta göz bebeği olan trençkotlar 2024 moda trendleri içinde en popüler dış giyim parçalarından biri oluyor. Soğuk kış şartlarında çok tercih edilmese de avm gibi sıcak ortamlar için son derece idealdirler.

Trenckot modelleri

Oversize palto modelleri

2023 2024 sonbahar kış moda trendleri arasında bu paltoları çok sık göreceksiniz. Oldukça rahattır oversize paltolar. Tek parça oluşu kombinlenmesi en kolay dış giyim olma özelliğiniz kazandırır bu paltolara.

Oversize palto modelleri

Pofuduk mont modelleri

Diğer bir çok trend olan dış giyim ise pofuduk ve yumoş yumoş olan montlar oluyor. Soğuk kış günleri için harika bir seçim olan bu montlar aynı zamanda çok da rahattırlar.

Pofuduk mont modelleri

Süveter modelleri

2024 kış modasında aslında tanıdık bir kıyafet karşımıza çıkıyor. Eskiden sadece babalarımızın üzerinde görmeye alışık olduğumuz süveterler 2024 kış moda trendleri arasında renk renk ve desen desen olacak şekilde vitrinleri süslemeye hazırlanıyor. Bu süveterleri özellikle ince trikolarınızın ya da gömleklerinizin üzerine giyerek kombinleyin.

suveter modeli

Bol pantolon modelleri

Bu kış eşofmanlar çok moda demiştik. Çünkü, aslında 2024 kış modasında rahatlık ve salaşlık ön planda. Buna bir diğer örnek ise bol pantolonlar oluyor. Bol pantolonlar son derece rahat olduğu gibi kombini de çok kolaydır. Üzerine şık bir triko kazak ile altına şık bir spor ayakkabıyla kombinlediğiiniz bol pantolonunuz muhteşem bir kombin yapmanızı sağlar. Bu pantolonlar içinde özellikle kargo tipi modeller bu kışın en popülerleri bilginiz olsun.

Bol pantolon modelleri

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.