2023 İlkbahar Yaz Trendleri

Yaz tüm neşesi ve enerjisi ile yaklaşırken bu yaz neler giyeceğiz merak ediyor musunuz? İşte bu yazımda 2023 ilkbahar yaz trendlerini tek tek ve en güzel şekilde ayrıntıları ile paylaşmaya çalışacağım ve bu güzel kıyafetleri nasıl kombinleyebileceğiniz konusunda bilgi vereceğim.

 

2023 ilkbahar yaz trendleri neler?

İlkbaharın gelmesi ile beraber mağazalar canlandı, renklendi ve neşe doldu. uzun bir kışın ardından adeta bize enerji saçabilecek bir yaz modasının gelmeye hazırlandığından emin olabilirsiniz.

2021 ilkbahar yaz sokak modasi

2023 ilkbahar yaz sokak modası

Bir çok marka pandemiye rağmen katılımcısız ya da çok az katılımcılarla küçük çaplı defileler ve tanıtımlar yaptı. Bu tanıtımlarda 2023 ilkbahar yaz sokak modası ile ilgili çok ciddi ipuçları elde ettik. İşte bunları beraber inceleyelim.

Fisto elbise modelleri

2023 ilkbahar yaz trendleri arasında hiç şüphesiz belki de en trend parça oluyor fisto elbise modelleri. Beyaz renk çok daha popülerken, beyazı siyah takip ediyor.

Salaş ve bol pantolon modası

Baharın başlamasıyla neredeyse tüm markaların vitrinlerde bu tarz pantolonları çok görür olduk. Size şunu söylemeliyim 2023 baharı ve yazı bu pantolonların sezonu olacak. Havalar ısınmaya başladıkça bu tarz bol pantolonların boyu kısalacak ve hafif bir kapri havasına bürünecek.

Peki bu pantolonlar nasıl kombinlenir? Eğer bu pantolonları giymek istiyorsanız kendi ile aynı renk olan bir tişört ya da askılı bir badi ile beraber kombin yapabilirsiniz. Eğer sizi şişman göstermiyorsa üzerine crop tarzda yani kısa ve beli hafif açıkta bırakan üstlerle kombinleyebilirsiniz çok şık olacaktır bu ikili.

Salas ve bol pantolon modasi

File kıyafet modelleri

File kıyafetler tekrar geri dönüyor. Eğer fileyi seviyorsanız bu cazibeli kıyafeti her şekilde kullanabilirsiniz. İster bir şapka olarak, ister bir çorap olarak, isterseniz de elbise olarak. Yani kullanın da nasıl kullanırsanız kullanın. Çünkü fileler bu yaz oldukça trend.

file corap modeli

Batik desenli kıyafetler

Batik deseni önceki sezonlarda çok fazla karşımıza çıkıyordu. Ama, bence batik yaz aylarına daha çok yakışıyor ve modacılar da benimle aynı fikirde olacaklar ki 2023 yazı aynı zamanda batik desenli kıyafet yazı olacak. Batik desenli elbiseler, tişörtler aklınıza artık ne gelirse bu sezon çok popüler.

Batik desenli kiyafetler

Çiçek desenli kıyafet modelleri

Hiç çiçek desenleri olmadan bir yaz düşünülebilir mi? Elbette ki hayır. Çiçek desenli kıyafetler bu yaz hemen hemen her markanın vitrinlerini süsleyecek. Çiçekler ister büyük olsun, ister minik minik olsun ikisi de kabulümüz.

cicekli elbise modelleri

Sırt dekolteli elbise modelleri

Bu da nereden çıktı demeyin, sırt dekolteli elbise modelleri bu yaz gerçekten çok moda. Günlük kullanım için daha sade şekilde tasarlanan bu elbiseler bir çok önemli markanın koleksiyonuna girdi bile. Eğer sırtınıza güveniyorsanız buyurun sizi alışverişe alalım.

sirt dekolteli elbise modeli

Blazer ceket modelleri

Ben şahsen blazer ceketlere bayılırım. Her şeyle en kolay kombinlenilebilen muhteşem uyumlu parçalardır. Bu yaz trend olmasına çok sevindim. Özellikle yazın serin olan bir akşam üstü mini eteğinizin üzerine giydiğiniz ya da jean pantolonunuzun üzerine giydiğiniz bir blazer ceket emin olun tüm havanızı olumlu yönde çok değiştirecektir. Bir deneyin derim.

Blazer ceket modelleri

Uzun etek modelleri

2023 ilkbahar yaz trendleri arasında özellikle etek boyları midi ve bileğe kadar olacak şekilde uzadı. Hatta yandan ve önden yırtmaçlı modeller özellikle ayrı bir trend.

Uzun etek modelleri

2023 yaz trendleri

2023 yaz trendleri arasında bu saydıklarım en çok öne çıkan ve aynı zamanda bir çok markanın en fazla tercih ettiği modeller oluyor. Bu yaz canlı renkler, çiçekli kumaşlar, uçuş uçuş etekler, sırtı sergileyen elbiseler, bol ve rahat pantolonlar özellikle moda.

2021 yaz trendleri

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.