2023 İlkbahar Yaz Ayakkabı Trendleri

İşte merakla beklenen 2023 ilkbahar yaz ayakkabı trendleri. Bu sezon sizi şaşırtacak modeller moda olacak diyebiliriz. Ama hangi ayakkabıların trend olacağından bahsetmeden önce bu sezon biraz daha fazla rahatlığın ön planda olacağından emin olabilirsiniz.

2021 İlkbahar Yaz Ayakkabi Trendleri

2023 ilkbahar yaz ayakkabı trendleri neler?

Bu sezon özellikle parmak arası terliklerin, takunyaların ve babetlerin yazı olacak gibi görünüyor. Buradan da anlayacağınız gibi 2023 yaz ayakkabı trendleri arasında rahat ve konforlu ayakkabılar ya da sandaletler popüler olacak.

2021 ayakkabi modasi

2023 yaz ayakkabı trendleri – Parmak arası sandalet modelleri

Parmak arası sandaletler ilk hayatımıza girdiğinde hiç beğenilmedi ve çok eleştiri aldı. Ama ona rağmen tercih edenler de çok fazlaydı. Tüm eleştirilere rağmen özellikle deniz kenarı ya da yazlık yerler gibi yerlerde çok tercih edilir oldu. Sonrasında  ise aldı başını gitti ve yazların vazgeçilmezi oldu. İşte bu yaz da tam öyle bir yaz olacak. Çünkü parmak arası sandaletler, ya da parmak arası terlikler 2023 yazının en popüler ayakkabı modelleri arasında yer alıyor.

2021 yaz ayakkabi trendleri - Parmak arasi sandalet modelleri

2023 ayakkabı modası – babet ayakkabı modası

Babetler rahat görünen ama hiç sağlıklı olmayan ayakkabılardır. Öncelikle bunu bir hatırlatalım. Ama her şeye rağmen 2023 ayakkabı modası içinde babetler ilk sıralarda yer alıyor. Güzel yazlık elbiselerle ya da eteklerle babetler harika bir kombin için son derece idealler.

babet ayakkabi modelleri

Takunya modelleri

Takunya tarzı terlik ya da sandaletleri sever misiniz? Eğer cevabınız evetse bu yaz sizden yana. Çünkü takunyalar bu yazın en popülerleri arasında yer almaya hazırlanıyor.

takunya sandalet modelleri

Topuklu sandalet modelleri

Rahatlık da bir yere kadar benim önceliğim şıklık diyenlerdenseniz sizi de unutmamış moda dünyası. Çünkü topuklu sandaletler de bu yazın en trendleri arasında yer alıyor. Topuklu sandaletler arasında ince topuklu modeller olduğu gibi platform tarzdakiler de son derece trend oluyor.

topuklu sandalet modeli

Yumuşak ev terliği şeklindeki sokak terlikleri

Enteresan ve garip bir trendle gene karşı karşıya kalıyoruz. Ev terliği görünümünde olup ama sokak terliği olan bu modeller 2022 yazında da trenddi aslında. Ama bu enteresan trend 2023 yazında da çok popüler.

yumusak ev terligi seklinde sokak terligi

Bantlı sandalet modelleri

Sandaletiniz ister ince bantlı olsun, ister çapraz bantlı olsun, isterseniz de kalın bantlı olsun yeter ki bantlı olsun. Bantlı sandaletlerin her modeli bu sezon oldukça trend.

Bantli sandalet modelleri

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.