Sezonun En Trend Çanta Modelleri

Sezonun çanta modelleri

Bu sezon çanta modelleri çok çeşitli ve kesinlikle çok eğlenceli. Aslında modellere baktığımızda birbirinden farklı desenler ve modeller görüyoruz. Sezonun en trend çanta modelleri denilince akla bir sürü model geliyor. Çünkü dediğim gibi bu sezon alternatif oldukça fazla. Bu çantalarla en sönük ya da en sıradan kombininizi bile oldukça iddialı ve şık bir kombine dönüştürebilirsiniz. Gelelim sezonun öne çıkan en trend modellerine.

Sezonun En Trend Çanta Modelleri

Hasır çanta modelleri

Bu sezonun çanta modelleri arasında hasır çanta modelleri en trend modelimiz oluyor. Hasır çantaları nasıl kombinlemeliyiz? Bu farklı tasarım çantaları şık spor tarzda kıyafetlerle kombinlerseniz sonuç emin olun çok daha şık olacaktır. Bir dönem sadece plajlarda görmeye alışık olduğumuz hasır çantalar artık sokak modasının adeta başrolü oldu diyebiliriz. Bu çantaları özellikle sade kombinlerinizle, pötikareli parçalarınızla beraber kullanırsanız çok daha şık kombinler yapmış olursunuz. Ayakkabı olarak ise özellikle sezonun modası olan espadrillerle bu çantalar inanılmaz güzel bir uyum içindedirler.

bu yazın en trend çanta modelleri - hasır çanta modeli

Metal tokalı çantalar

Gelelim bu sezonun diğer trend çanta modeline. Bu tarz çantaları daha şık ve daha klasik kombinleriniz için öneriyoruz. İş kıyafetlerinizle ya da akşam bir yemeğe giderken kullanabileceğiniz trend ve şık çantalardır. Bu çantalar içinde özellikle iri metal bir tutma yeri olan ve elde tutulan modeller tüm dünyada bomba etkisi yarattı. Eğer alacaksanız özellikle bu modeli almanızı öneriyorum. Bu tarz modeller her önemli çanta markasının koleksiyonunda var zaten. Eğer bu model çok iddialı gelirse siz de iri metal tokalı modellerden alın derim. Bu tarz çantalar genelde düz deri çantalara uygulanıyor. Özellikle deri çanta modellerinden hoşlananlar bu modellere yönelebilirler.

Sezonun çanta modelleri

trend ve deri çanta modeli

Grafik desenli çanta modelleri

Çanta markalarının mağazalarına baktığımızda karşımıza tropik desenler ve hayvan desenler çok çıkıyor. Ancak bu desenlerden daha da trend olan grafik desenler oluyor. Bu desenler daha çok zigzag şeklinde ya da çizgili şekilde asimetrik bir biçimde çantanın üzerinde dağılmış durumda. Çok renkli ve oldukça da iddialı çantalar diyebiliriz bu çantalar için.

en trend çanta modelleri - grafik desenli çanta modeli

İşlemeli çanta modelleri

Bu sezon her tür kıyafette nakış tarzı işlemelerin çok trend olduğunu biliyorsunuzdur. Bu trend elbette çantaları da vurdu. Sezonun en tarz çanta modelleri arasında bu modeller ilk sıralarda yerlerini aldı. Ancak işlemeli modeller özellikle el çantası dediğimiz küçük çantalara uygulandığında daha şık oluyor. Üzerinde hangi desenin olduğunun çok da önemi yok. Genelde pul, boncuk, nakış gibi işlemelerle yapılıyor. İster gündüz, isterseniz de akşam rahatlıkla kullanabileceğiniz çantalar bu modeller de.

deri çanta modelleri

Çantalarda 3 boyutlu askı dönemi

Bu sezon askılar adeta çantalardan daha popüler. Bu akımı ilk fendi başlattı ve arkasında diğer tüm markalar istikrarlı bir şekilde geldi. Hatta bazı mağazalarda üç boyutlu çanta askıları bile satılmaya başladı. Üzerinde havyan figürü olanlar da var, farklı asimetrik desenlerin olduğu da var, çizgili olanlar da var. Yani pek çok seçenek mevcut. Aslında trend bu askılardan bir kaç tane alıp mevcut çantalarınızla dönüşümlü olarak takmak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.